Oppussing & forhåndstakst

Vi kan visualisere ditt oppussings prosjekt i 3D med foreslått material, farger og interiør, og gi deg en følelse av hvordan helheten i ditt hjem vil bli.

Forhåndstakst

Forhåndstakst blir ofte brukt hvis du ønsker finansiering i forbindelse med et oppussingsprosjekt. Ved bestilling av en forhåndstakst vil takstmann bruke informasjonen du gir til og fastsette en takst på boligen når arbeidet er utført. En takstmann forholder seg da til en fastsatt ramme som han kan sette takst for. Ett eksempel er en bolig som vil få takst mellom 3 - 3,2 million, med hjelp av 3D visualisering kan takstmann enklere taksere ditt oppussingsprosjekt i øvre del av denne fastsatte rammen. Med hjelp av dette produktet vil du nesten alltid øke forhåndstaksten mer enn kostnadene for vår tjeneste. 

Fordeler

Med en 3D visualisering av ditt oppussingsprosjekt får du muligheten til og oppdage hvilke endringer på boligen du liker og hvilke du ikke er helt fornøyd med, og kan derfor gjør tiltak før oppussingen starter. En 3D visualisering kan øke forhåndstaksten din med kr 50.000 til 200.000, dette varierer på prosjektet. Når takstmann skal sette forhåndstakst på prosjektet ditt må han samle all dokumentasjon han har på prosjektet ditt og ta en total vurdering for og sette takst, med en 3D visualisering har takstmann en mer solid dokumentasjon av prosjektet og kan derfor taksere deretter, innenfor visse forhåndssatte rammer.

Kostnader

Hva koster en 3D visualisering av ditt oppussingsprosjekt? Dette varierer etter hvor stort oppussingsprosjektet ditt er og om det er behov for en fotograf som møter opp for og ta bilder og målinger før oppussingen starter. Du kan forvente at dette koster mellom kr 3000 til kr 15.000. I nesten alle tilfeller vil takstmann kunne sette forhåndstaksten minimum 50.000 høyere ved bruk av 3d visualisering.

Hvordan fungerer det?

Etter vi har gått gjennom ditt oppussingsprosjekt vil du få en fotograf på besøk som tar det nødvendige bildene og oppmålingene for å utføre visualiseringen. Etter dette vil bildene bli redigert og møblert etter deres ønsker og planer for prosjektet. Dere får da muligheten til og se gjennom det vi har levert og dersom dere ønsker noen endringer så gjør vi det kostnadsfritt. Dere får også muligheten til og få levert 2D og 3D plantegninger av prosjektet som kan brukes til nødvendige søknader hos kommunen.

Før og etter oppussing

Ha full kontroll på hvordan ditt oppussingprosjekt vil se ut når det er fullført og unngå feil valg før det er forsent.

Drag
Drag

Kontakt oss gjerne for en uforpliktet prat

Ikke nøl med å