Våre Tjenester

Samarbeidende, innovative og realistiske visualiserings løsninger for en enkel hverdag til deg som kunde.

Boligfoto

Studiovest har god erfaring med og fange boligens beste sider, vi kommer godt forberedt og får med både små og store detaljer.

Vår standard fotopakke inkluderer ubegrenset antall bilder, dronebilder, 2D/3D Plantegninger, retusjering og kjøring. Vi tar oss god tid for og få vist frem potensialet til boligen eller eiendommen. Vi har stort fokus på god service slik at selger sitter igjen med en god opplevelse.

Dronefoto

Dronefotografering er inkludert i vår standard fotopakke. Vis frem området ifra høgden og få vinkler du ellers ikke ville fått. Vi leverer ett høyt antall dronebilder for og vise frem hele nærområdet til boligen, vi skraverer også tomten i ønsket stil. Vi tar også på oss droneoppdrag utenfor boligmarkedet.

Oppmåling & Plantegning

Project management is a critical function for any company, particularly those involved in complex projects or construction work. Project management involves planning, organizing, and executing projects efficiently and effectively, from conception to completionOverall, project management is an essential service for companies involved in complex projects, ensuring that projects are completed on time, within budget, and to the client's satisfaction. By working with an experienced project management company, clients can focus on their core business activities while having confidence that their projects are being managed effectively.

Digital Møblering

Digital møblering er en enklere måte og vise frem hjemmet ditt en med standard boligstyling. Med hjelp av digital møblering kan du vise frem en tom bolig for salg eller utleie med foto realistiske bilder og meget gode priser.

 

Skal du selge ett oppussingprosjekt eller har behov for forhåndstakst på prosjektet ditt? Ved hjelp av digital renovering kan en enkelt vise frem hvordan boligen kan bli etter oppussing.

Video

Vi tilbyr både korte videosnutter til sosiale medier eller langfilm av boligen med detaljert infografikk som representerer boligen og megler på best mulig vis.

Fotorealistisk visualisering av ditt prosjekt

3D Visualisering

Skal du selge ett boligprosjekt? Vi kan visualisere prosjektet ditt med høy fotorealistisk kvalitet og kan hjelpe med content til markedsføring som nettsted, logo, banner & reels. Har du ett prosjekt men ikke en 3d modell kan vi også hjelpe med design.

Visualisering av oppussingsprosjekt

Med en 3D visualisering av ditt oppussingsprosjekt får du muligheten til og oppdage hvilke endringer på boligen du liker og hvilke du ikke er helt fornøyd med, og kan derfor gjør tiltak før oppussingen starter. En 3D visualisering kan øke forhåndstaksten din med kr 50.000 til 200.000. Klikk her for mer informasjon

Eksteriør

Vi produserer fotorealistiske 3D mesterverk som vil hjelpe annonsene dine til å skille seg ut, Forhåndsselg eiendom raskere enn noen gang før.

Kombiner dronebilder med 3D rendering og få vist eiendommen fra alle kameravinkler, i alle lys og omgivelser. Du vil få magasinverdige utvendige gjengivelser som vil fange seernes hjerter!

Interiør

Vi hjelper med å visualisere konsepter og design for alle prosjekttyper, inkludert interiørvisualisering av enebolig, leilighet, hotellrom, restauranter, kontorer, fabrikker, universiteter, teatre, kjøpesentre og butikker.

Nettsted & Branding

Vellykket merkevarebygging og design genereres ikke på et blunk. Det utvikler seg over forsiktig planlegging og grundig idédugnad. Webdesign og merkevarebygging begynner med å forstå kundenes virksomhet, dens nisjemarkeder og målkunder.

Det som følger er merkevarebygging og designtaktikker som dreier seg om å inkludere alle aspekter av en virksomhet og lage en prototype. Vi liker å holde kundene våre oppdatert på alle trinn og nettopp grunnen til at vi tar innspill fra kunden om hva som liker og ikke liker. Den endelige versjonen er designet med tanke på bedriftens design og stil.

Markedsføring

Vi leverer alt fra strategi og idéutvikling til ferdig produkt.  Vi kan hjelpe deg hele veien fra start til slutt med strategi, betalt annonsering, søkemotoroptimalisering, sosiale medier og content. Vi jobber tett sammen med kundene våre for og forstå deres mål med markedsføring og sørger for at dere som kunder får god oversikt over resultatet.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktet prat

Ikke nøl med å